Film

Senaste bild på insta 
Hej på er allihopa! Igår efter hundutställningen osv så bestämde jag mig för att städa rummet så nu ser mitt rum ut som värsta visnings rummet,haha. Just nu  sitter jag och Emmah och käkar godis. Vi försöker komma på en film att kolla på. Har ni något tips?



.

 
 
 
 
 

Hundställning och ny jacka

Idag var jag på hundutställning med Susanne,Monica,Stefan och Evelina (Min extra mamma,hennes kompis,Susanne's svåger och hans barn.) Efter det åkte jag,Susanne och Monica till ett "shopping centrum" och köpte en ny jacka till mig. Tänkte lägga upp någon outfit of the day och då kan ni få se den. 
 

27/9

Vila i frid Bea 27/9-13 
Våran lilla katt Bea. Förevigt älskad.


Wanties

Vet inte om jag kan döpa inlägget till wanties när det är en grej men men. Det är en blå macro short jacket från Vero moda. Denna jacka fanns på en affär som heter Thuns fast det var inte en sån exakt. Men den ända skillnaden var att det inte är sånna fickor utan det är bara en guldig dragkedja med lite brunt brevid från VILA. När jag såg den idag blev jag förälskad. Så jag fråga om det fanns i min storlek och självklart så hade en tjej köp en men som var för liten och ville byta till den sista som var en storlek större. Och självklart var det den som satt bäst.. TYPISKT. Tror den kosta ca 300-350 kr. 
 
 
 
 

Varm choklad

Har precis gjort ordning varm choklad med grädde i detta kalla väder,brr. Idag tror jag att jag ska gå till en "galleria" som heter gränby och kolla lite. Annars ska jag väl bara vara hemma. Förlåt för dålig uppdatering men internet är suuuuper segt!

iOS7

Igår fixade jag min mobil så jag har iOS7  så såg jag att det kan bli trassel med blogg appen. Jag bloggar oftast inte via mobilen men ibland och det kan göra att uppdateringen blir pytteeee lite sämre. Puss.



Kladdis

Idag kände jag mig riktigt sugen på chokladkaka så jag bestämde mig för att göra en. Sådär nyttigt en tisdag kväll,haha. Man får väl unna sig då och då. Har inte smakat den än men om jag får säga det själv så ser den riktigt god ut. Kram på er!

WHAT DOES THE FOX SAY?

Denna låt är så underbar. Om min broder skulle se detta. TACK FÖR ATT DU VISA MIG VIDEON. Tro mig den får en på humör. Fast jag rekomenderar inte att kolla på den när du är trött,jag trodde jag skulle spränga mina lungor... Om ni inte skrattar eller iaf flinar så borde ni vara riktigt bra på att vara seriösa. Var tvungen att lägga upp denna på bloggen,kram på er. :)
 

Sjuk

Idag skulle jag åka på teater med klassen men så blev det inte. Det blev att vara hemma istället. Men jag får försöka se positivt på det och tänka att då kan jag fixa med bloggen och kanske städa lite på rummet om jag orkar,haha. Nu ska jag ta en dusch sen ska jag kolla på Pretty little liars, så spännande! Kollar ni på PLL?
 
 
 

Gröna Lund

Nu har jag kommit hem efter en dag på gröna lund. Har haft sjukt kul! Och ännu bättre var det att bli insläppt två timmar tidigare än alla andra. Var nämligen så att min kompis pappa jobbar för något känt företag och då fick vi speciella åkband och så. Åkte självklart min favvis Insane. :) Vilken är eran favorit attraktion på gröna lund? 

NY DESIGN

Gillar ni den? Själv tycker jag den är superfin!